„A Bitcoin egy digitális fizetőeszköz, amelyet 2009-ben Satoshi Nakamoto hozott létre. Az elnevezés vonatkozik továbbá a fizetőeszközt kezelő nyílt forráskódú szoftverre, és az azzal létrehozott elosztott hálózatra is.

A többi elektronikus fizetőeszköztől eltérően a Bitcoin nem függ központi kibocsátóktól és hatóságoktól. A Bitcoin a peer-to-peer hálózat csomópontjai által tárolt elosztott adatbázisra támaszkodik. Az adatbázis tartalmazza a fizetések adatait, garantálva az elektronikus fizetőeszközökkel szembeni alapvető követelményeket. A biztonságot digitális aláírások és proof-of-work rendszer adja.”                                          

 forrás: wikipédia

 

Ugye minden világos és érthető? Ha nem teljesen, de érdekel a téma, akkor valószínűleg éppen jó helyen jársz... Ha érthető, de még jobban el szeretnél mélyedni benne, akkor szintén jó helyen jársz :).

 

 
 

Magyar bitcoin elfogadóhelyek

 

webszerverek, webes szolgáltatások monitorozása, állapotfigyelése, sms-riasztások
 
  Medián webDIAG: weboldalak, webes szolgáltatások működésének monitorozása, SLA-mérés, e-mail és sms riasztás. Féléves megrendelés esetén elfogadnak napi árfolyamon BTC-fizetést, sőt az ilyenkor adott kedvezményes árból további 20% kedvezményt biztosítanak! Megrendelésénél jelezze, hogy BTC-vel kíván fizetni.
 
szoftverfejlesztés, erőforras-kölcsönzés, rendszergazda szolgaltatás
 
  ALLWIN Informatika: egyedi szoftverfejlesztés, webportál fejlesztés, erőforrás kihelyezés, grafikai szolgáltatás, rendszergazda szolgáltatás.
 

 
  Mackófalva gyermekfelügyelet
(ugyanitt: mérnöki szolgáltatások, felelős műszaki vezető, építész műszaki ellenőr) 

 
  Dr. Pajor Dávid ügyvéd: elsődlegesen gazdasági, cégjogi és ingatlanjogi területen áll ügyfelei rendelkezésére. A Magyar Bitcoin Egyesület elnöke, alapító tagja.
 

 
  Dr. Nemessuri Péter ügyvéd: polgári és büntetőügyek, adójog, informatikai jog, társasági jog, szerződések, képviselet, tanácsadás. A Magyar Bitcoin Egyesület alapító tagja.
 

 
  PwD Consulting Hungary Kft.: komplex jogi, pénzügyi és vállalatstratégiai szolgáltatásokat kínál
 

 
  VITORLÁS FÖLDKERÜLÉS 2016-2020
 

 
  Cser Kft.: napkollektorok és teljes rendszerek árusítása, telepítése és karbantartása
 

 
  Élménybank: az élmény webáruház oldalon a webáruházakban megszokott módon vásárolhat különleges, hasznos élményeket magának és szeretteinek.
 
könyvelés, gazdasági tanácsadás, adóoptimalizálás
 
  Grund-Taxe Zrt.: könyvelés, gazdasági tanácsadás, adóoptimalizálás, Bitcoinért is.
 

 
  Marsi László: budapesti fodrász
 
könyváruház
 
  Bookmark: elektronikus könyváruház – mert olvasni öröm. Magyar nyelvű könyvek a világ minden tájára.
 
fotózás
 
  juhaszkornelfoto.com: esküvők, lakodalmak fotózása, gyermekfotózás.
 
nyomtató, toner, tintapatron
 
  nyomtatokazetta.hu: gyári és utángyártott tintapatronok, tonerek, alkatrészek, új és használt nyomtatók, nyomtatók javítása, bérbeadása.
 
kutyaiskola
 
  II. Kerületi Kutyaiskola: Csoportos és egyéni tanfolyamok a Tükör Módszerrel. / Mirror Dog School Individual and group courses using the Mirror Method.
 
webshop, kereskedelem
 
  220volt: elektronikai webáruház - Több, mint 13.000 féle termék fotó, videó, televízió, számítástechnika, okostelefon, tablet, Apple termékek és háztartás kategóriákban. Átvétel országszerte 5 üzletükben vagy 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítással.
 
szövegírás, vikke, fordítás
 
  Kreatív Kontroll: szövegíró ügynökség, weboldalakhoz készítenek marketingszövegeket, cikkeket, blogbejegyzéseket, emellett fordítást is vállalnak. A Bitcoinnal fizetők állandó 10% kedvezményt kapnak.
 
szövegírás, vikke, fordítás
 
  Midlon: a vállalkozás kiváló minőségű magyar pamut alapanyagból és Magyarországon gyárt nagy tapasztalattal pamut pólókat, saját tervezésű férfi és női szabadidőruhákat, pamut nadrágokat, pulóvereket, akár egyedi méretekben is.
 
anonim domainregisztráció
 
  Anonim domainregisztráció: egy olyan szolgáltatás, ahol névtelenül, papírok és tanúk nélkül regisztrálhat domainnevet, elrejtve személyét a kíváncsiskodók elől...
 
Árverezés filatélia, postatörténet, régi képeslapok, numizmatika
 
  Darabanth Aukciósház: árverezés filatélia, postatörténet, régi képeslapok, numizmatika, papírrégiségek, porcelánok, festmények és egyéb kategóriában.
 
weboldalak késíztése, grafikai munkák
 
  Meneruwa Design: személyes (pl. művészek, zenekarok) és céges weboldalak készítése, névjegykártya tervezés, egyéb grafikai munkák, video és audio utómunkálatok. Bitcoin-os fizetés esetén 10% kedvezmény a végösszegből.
 
napelemek, napkollektorok, szélgenerátorok, energiatakarékos környezetbarát eszközök, megoldások
 
  NRG-ECO-STORE Megújuló Energia Szakáruház: napelemek, napkollektorok, szélgenerátorok, energiatakarékos környezetbarát eszközök, megoldások.
 
minőségi vízszűrők
 
  Vízmegoldás: Magyarország egyik vezető vízszűrő webáruháza, ahol minőségi vízszűrő termékekhez juthat megfizethető áron. Az ivóvíz szűrésén túl a fürdéshez használt víz szűrésére is alkalmas, így teljeskörű megoldást kaphat.
BTC fizetést előre jelezze, mert 10% kedvezmény is jár mellé!
 
fényképész, fotográfus, esküvői fényképész, reklámfotó, termékfotó, zenekari fotó, színpadi fotó
 
  Galambos Gerzson Gergely fotográfus: vállalja esküvők fotózását, valamint reklám-, termék- és színpadi fotók készítését Bitcoin-ért.
 
drágakövek, drágaköves ékszerekkel, karikagyűrűk, jegygyűrűk
 
  Fatumjewels: széles, valódi drágakőválasztékkal, különleges, egyedi drágaköves ékszerekkel, karikagyűrűkkel, jegygyűrűkkel várja kedves Ügyfeleit.
 
számítógépek, alkatrészek
 
  Infobit webáruház:: új és használt számítógépek, alkatrészek, notebookok, konzolok, tintapatronok, irodaszerek forgalmazása és szervizelése
 
iTunes feltöltőkártyák, PSN kártyák, Playstation Network Microsoft point, tartozékok
 
  Digitalbridge: Az U.S.A.-ból és a UK-ból származó iTunes és PSN kártyák, Playstation Network Microsoft point, tartozékok.
 
magyar és külföldi arany- illetve ezüst érmék, befektetési tömbök
 
  Optimus Numizmatika: magyar és külföldi arany- illetve ezüst érmék, befektetési tömbök. Vegyen aranyat vagy ezüstöt Bitcoinért!
 
szállás, wellness, sport és gasztronómia egy helyen
 
  Drava Hotel: szállás, wellness, sport és gasztronómia egy helyen Bitcoinért!
 
méhészeti eszközök
 
  Madarasi méhészet: Méhészeti eszközök forgalmazásán túl, háztartási elektronikai cikkek, műhelyfelszerelések, valamint kerti bútorok képezik kínálatunkat.
 
Klímák, hőszivattyús rendszerek, napelemek
 
  OROS - KLÍMA: Klímák, hőszivattyús rendszerek, napelemek telepítése, karbantartása. Bitcoinnal történő fizetés esetén 10% kedvezményt adunk a számla végösszegéből. Bitcoint napi árfolyamon számítjuk be!
 
tematikus crypto adok-veszek piactér
 
  Cryptopiac.com: az első magyar tematikus crypto adok-veszek piactér, apróhirdetési portál, ahol bitcoinért, vagy egyéb kriptovalutáért vehetsz, eladhatsz, vagy szolgáltatást kínálhatsz.
 
virtuális szerver, webtárhelyek
 
  Xethost: Cégünk IT területen többek között virtuális szerver, webtárhelyek szolgáltatásával foglalkozik, és a bankkártyás fizetés mellett bitcoint is elfogad.
 
     

 

 

BTC-t elfogadó bolt, szolgáltató, kereskedő vagy, és nem szerepelsz még a listánkon?

Szabadon használhatod logónkat:

 

  

 

Küldj nekünk e-mailben (lásd: Kapcsolatok) egy linket és egy rövid leírást, hogy felvehessünk a listánkra. Cserébe csak egy viszontlinkelést kérünk.

Figyelem: fenntartjuk a jogot, hogy a törvénytelen, vagy cégünk imázsának potenciálisan ártó elfogadóhelyeket (pl. drog, fegyver, pornó, warez stb.) elutasítsuk.


A bitcoint elfogadó oldalak linkelése és egy-két soros ismertetése ingyenes, de fenntartjuk a jogot, hogy a linkek sorrendjét mi határozzuk meg. Ha fentebb szeretnél kerülni a listában, kiemelnéd a szolgáltatásod/webáruházad leírását kerettel, esetleg hirdetnél oldalainkon, akkor keress bennünket a Kapcsolat menüpont szerinti elérhetőségeken. Bitcoint is elfogadunk. :)

 

 

Külföldi bitcoin elfogadóhelyek

Vásárlás Bitcoinért (EN)

Kereskedelmi gyűjtőoldal (EN)

Webhosting BTC-ért (EN)

VoIP telefonálás BTC-ért (EN)

Virtuális Visakártya (EN)

 

 

 

 

A lap szövege Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 3.0 licenc alatt áll, felhasználni csak forrásmegjelöléssel, és ide mutató linkkel szabad.